BejelentésSminkMánia
Smink mindenkinek

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

A nők szépek, általában... Mindenki a maga módján. Mégse árt senkinek ha kiemeli az erősségeit, és elrejti az esetleges kellemtlenségeket... Persze sokan nem fordítnak erre figyelmet, pedig az első benyomásnál sokat tud számítani 1-2 piros folt vagy pattanás. Az ember felületes, főleg első találkozáskor. Legyen ez üzleti, esetleg a sarki közért új eladója vagy randevú. Persze nem gondolom úgy hogy az év 365 10 cm vastag vakolattal kell járni:). Sőt néha egy kis púderrel is látványos változást lehet elérni. Az ördög a részletkbe rejlik. Ez a véleményem.


Az oldal célja(i): Magam köré vonni azokat akik ugyan úgy bolondjai az arcfestés művészetének, mint én. Tippek, trükkök egymással való megosztás. Emellett jól le lehet szólni a `celebeket` ha épp jóban hasolítnak utca lányra mint dívára :).

Véleményt kapni a munkáimról. Még csak tanulok de jól esik az ember lányának a bátorítás, vag yépp elgondolkodtatja az értelmes kritika:)

Ja és hívjatok Jassynek:)


U.I.: Aki itt a pofátokba néz az az eddigi egyik legjobb munkám:)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!